2. letní proměna


       2. letní proměna

Pro všechny, kdo touží po proměně, jsou zde 4. Letní proměny v Galerii Přerov. Chcete vyzkoušet nový sestřih či barvu vlasů, nechat se nalíčit nebo probrat svou garderobu se stylistkou? Je to jednoduché, přihlaste se do 3 letní proměny s Galerií Přerov a užijte si zcela jiný den, který věnujete jen sobě. Podívejte se na další proměnu, kterou tentokrát vyhrála paní Lenka z Přerova.

 

Paní Lenka nám dala zcela volnou ruku, co se týká celé proměny. Její jemné vlasy volaly po objemu a precizním střihu, proto jsme v 100 CZK kadeřnictví zvolili upravení odstínu barvy ztlumením původní červené barvy hnědým promelírováním a  prostříhání jejího jednotného mikáda do objemu. Lehkým zvlněním byl účes dokonalý a paní Lenka nadšená.

  

V DM drogerii, která je partnerem proměn jsme paní Lence doladili přirozený make-up, a krásně zvýraznili oči. Líčili jsme úžasnou bio kosmetikou ALVERDE. DM drogerie věnovala výherkyni všechny přípravky, které jsme použili.

 

Třešničkou na dortu byl už jen outfit vybraný v prodejně CA, který skvěle korespondoval s novým lookem paní Lenky.

  

 Boty jsme doladili v prodejně Manell, kde je široký výběr trendy pohodlných bot.

 

Paní Lenku přišla podpořit i její krásná dcerka. Paní Lenka si den v Galerii Přerov s týmem proměn a radami užila a my jí děkujeme.

Teď máte jedinečnou šanci i vy. Zapojte se do soutěže o letní proměny v Galerii Přerov a vyhrajte jednu ze čtyř proměn pod vedením profesionálů! Stačí si pohlídat termíny soutěží a zkoušet štěstí co to jen půjde.

Těšíme se na Vás.

Zpět na přehled