3. Letní proměna


 3. Letní proměna

Každá žena touží občas po změně vizáže a většinou jedna změna následuje druhou… a pro všechny, kdo touží po proměně, jsou zde 4. Letní proměny v Galerii Přerov. Užijete si zcela jiný den, který věnujete jen sobě. Podívejte se na další proměnu, kterou tentokrát vyhrála paní Zdenka z Přerova.

 

Paní Zdenka měla přání nechat delší vlasy, které se dají svázat do culíku, vzhledem k tomu, že je maminkou malé dcerky a občas není na styling čas ;).. Její delší vlasy jsme o 10 cm zkrátili a tím i ozdravili a zvolili postupné zesvětlení v 100 CZK kadeřnictví. Konečný styling narovnání přirozeně zvlněných vlasů paní Zdenky jí dodal šmrnc. V 100 CZK kadeřnictví jsme tentokrát paní Zdence také upravili a nabarvili obočí a krásně jí zvýraznili rysy tváře a oči..

     

V DM drogerii, která je partnerem proměn jsme paní Zdence doladili make-up, a krásně zvýraznili její plné rty. Líčili jsme úžasnou bio kosmetikou ALVERDE. DM drogerie věnovala výherkyni všechny přípravky, které jsme použili.

 

Třešničkou na dortu byl už jen outfit vybraný v prodejně CA, který skvěle korespondoval s novým lookem paní Zdenky.

  

Boty jsme doladili v prodejně CCC, kde najdete široký výběr trendy pohodlných bot.

 

Paní Zdenka si den v Galerii Přerov s týmem proměn užila a my jí děkujeme.

Teď máte jedinečnou šanci i vy. Zapojte se do soutěže o letní proměny v Galerii Přerov a vyhrajte jednu ze čtyř proměn pod vedením profesionálů!. Těšíme se na Vás.

Zpět na přehled