Bílé tričko-základ šatníku


Bílé tričko-základ šatníku

Každý šatník potřebuje dobrý a kvalitní základ. Patří mezi ně ty kousky, které jsou nadčasové, nepodléhají sezonním trendům a sluší v každém věku.  Jedním z nich je klasické bílé tričko. Ví to i mnohé celebrity a pokud hledáte inspiraci, podívejte se, jak bílé tričko vynesou na ulici nebo i na červeném koberci.

Klasické bílé triko bez potisku patří mezi základ každého šatníku. Ano, není to žádný velký objev, nic extravagantního, pro mnohé možná trochu nuda. S bílým tričkem nikdy nešlápnete vedle. A stačí, když vyberete to správné, podle správných parametrů a budete za hvězdu. Na co se zaměřit?

 

Materiál. Kvalitní materiál trika vám sice nezaručí, že vám vydrží dlouhá léta (hlavně, když se stane jedním z nejoblíbenějších kousků ve vašem šatníku a budete jej nosit několikrát do týdne), ale tu správnou bavlnu poznáte už na první pohled a určitě se nemusíte bát, že se bude po prvním vyprání na vyhození. Další variantou je len. Geniální a oku lahodící přírodní materiál, který působí oproti bavlně o maličko luxusnějším dojmem. Svým zpracováním může být poloprůsvitný, tak se nebojte vyměnit bílou podprsenku třeba za černou.

 

Střih. Volte volnější střih s kulatým nebo véčkovým výstřihem. Varianta číslo jedna je klasika. Véčko má jednu příjemnou výhodu – opticky krásně protáhne postavu a vytvoří sexy dekolt.

Doplňky. Kombinace jednoduchého bílého trika a výrazného doplňku sázka na jistotu. Další variantou můžou být řetízky, šátky, korálky nebo brož.

 

Barvy. S bílým trikem si můžete vyhrát a obléknout prakticky ke všemu. Nesmrtelné je spojení s černou, úžasně vypadá k šedé a třeba teď v létě můžete doladit safari styl khaki šortkami..

Kombinace. Nebojte se kombinovat styly. Bílému triku sluší kůže, trendy sako s kalhotami a lodičkami, denim, ale klidně i pouhá červená rtěnka .

Zdroje: Pinterest

Zpět na přehled