V sobou 6. a v neděli 7. června si v naší Angus Restaurant můžete pochutnat na chřestových specialitách!
Předkrm:
- Pošírovaný chřest na přepuštěném másle, podávaný s holandskou omáčkou a smaženým vejcem v panko strouhance, 117 Kč
Polévka:
- Chřestový krém zjemněný smetanou, podávaný s blanšírovanými chřestovými hlavičkami, 57 Kč
Hlavní jídla:
- Kuřecí prsíčka supreme na grilu, podávaná s ragů z bílého a divokého chřestu a restovaných žampiónů, servírovaná s pečenými brambůrky grenaile, 189,-Kč
- Telecí roláda plněná divokým chřestem, podávaná s jemným bramborovo-hráškovým pyré, 219,-Kč
- Chřest restovaný na přepuštěném másle,servírovaný s omáčkou gribiche, podávaný s máslovými brambůrky s čerstvou petrželkou, 174,-Kč
- Grilovaný steak z norského lososa, servírovaný s restovaným chřestem a jemnou citrusovou omáčkou, podávaný s pečenými brambůrky grenaile, 239,-Kč
Na vaši návštěvu se těší kolektiv Angus Restaurant.