Chřestové menu v Angus Restaurant


V sobou 6. a v neděli 7. června si v naší Angus Restaurant můžete pochutnat na chřestových specialitách! 

Předkrm: 

- Pošírovaný chřest na přepuštěném másle, podávaný s holandskou omáčkou a smaženým vejcem v panko strouhance, 117 Kč

Polévka:

- Chřestový krém zjemněný smetanou, podávaný s blanšírovanými chřestovými hlavičkami, 57 Kč

Hlavní jídla: 

- Kuřecí prsíčka supreme na grilu, podávaná s ragů z bílého a divokého chřestu a restovaných žampiónů, servírovaná s pečenými brambůrky grenaile, 189,-Kč

- Telecí roláda plněná divokým chřestem, podávaná s jemným bramborovo-hráškovým pyré, 219,-Kč

- Chřest restovaný na přepuštěném másle,servírovaný s omáčkou gribiche, podávaný s máslovými brambůrky s čerstvou petrželkou, 174,-Kč

- Grilovaný steak z norského lososa, servírovaný s restovaným chřestem a jemnou citrusovou omáčkou, podávaný s pečenými brambůrky grenaile, 239,-Kč

Na vaši návštěvu se těší kolektiv Angus Restaurant.

 

 

Zpět na přehled