Letní tipy 2019 z FAnn parfumerie


Nachystali jsem si pro vás letní tipy, které byste určitě neměli přehlédnout! Tento týden jsme se za vás vydali do FAnn parfumerie a přinášíme vám několik novinek z této prodejny. 

Laky v barvách duhy 

Barevné laky na nehty značky Mavala z kolekce Mini Color’s dodají vašim nehtům letní nádech. Obsahují pečlivě vybrané ingredience, které umožňují jednoduchou aplikaci a perfektní přilnavost. Navíc dovolí nehtům dýchat i přes několik vrstev laku. Kterou letní barvičku byste si vybrali? 

Další tipy ve videu 

Ve videu na našem Facebooku najdete ještě více inspirace. Projdeme se prodejnou a ukážeme vám, které produkty byste v létě určitě neměli minout - ať už je to tělový peeling, nebo hit z kategorie řasenek. 

Oživ si vodu! 

Ve FAnn parfumerii nenajdete jen parfémy a kosmetiku. Díky šumivým kostkám Waterdrop si můžete oživit vodu a dopřát svému tělu dostatek vitamínů a extraktů ze superpotravin každý den! Tabletku jen vhodíte do 500 ml vody a vznikne zdravý i chutný drink. Připravíte jej kdykoliv během chvilky a je vhodný i pro vegany, diabetiky, děti a těhotné. Neobsahuje laktózu, cukr, ani lepek. Vyzkoušejte některou ze super příchutí.

Voňavé sprchové gely

Sprchové gely Dicora seženete ve FAnnu v několika lákavých vůních. Tento třeba voní po zeleném čaji a mohli jste si o něj zasoutěžit na našem Facebooku. 

 

 

Zpět na přehled