Letní trendy


Letní trendy

Slunce, výlety, čas dovolených se blíží a must have kousky, které by ve vaší skříni neměly rozhodně na léto chybět... košilové šaty, aviátorky a odhalená ramena. Košilové šaty, doplněné brýlemi a keckami,  jsou tím nejpohodlnějším kouskem, který si můžete v létě pořídit, a to nemluvím o tom, jak skvěle se v nich budete cítit a vypadat.

Košilové šaty

Patří mezi jedny z nejoblíbenějších a nejpohodlnějších, můžete v nich být celý den a budete krásná, stylová…košilové šaty jsou nadčasové. Už je máte?

Košilové šaty si svůj původní vzhled propůjčily z pánského oblečení. Konkrétně z pánské košile. Jejich důležitým detailem je zapínání na knoflíky. Může být jen částečné, v horní části šatů, nebo mohou být šaty celopropínací. Košilové šaty se staly velmi populární v 50.letech 20.století a přišel s nimi Christian Dior. Již tehdy si je ženy velmi oblíbily a ve velké oblibě jsou i dnes.

V košilových šatech se budete cítit neuvěřitelně pohodlně a celkový look dolaďte správnými doplňky.  Na den volte kombinaci s keckami, na večer nazujte lodičky a podpořte svou ženskost.  V chladnějších dnech klidně oblékněte k džínám, přehoďte křivák nebo pletený kardigan.

  

Aviatorky

Tyto stylové sluneční brýle patří mezi must have letních dní, stejně jako kabelky nebo boty, tak i brýle procházejí změnami dle nejnovějších módních trendů. Letos budou pilotky opět v akci. Vybrat si můžete z klasických, s barevnými skly nebo klidně i čiré.

Aviatorky jsou nesmrtelným doplňkem přes 20 let.  My jsme si je zamilovali už v Top Gunu a celebrity jako Angelina Jolie, Brad Pitt nebo Victoria Beckham bez svých aviatorek neopouští dům.

Pro ty své se můžete stavit do New Yorkeru, Orsay, H&M, C&A

 
 

 

Odhalte ramena

Jemně odhalená ramena jsou sexy a něžné zároveň. V kombinaci s letním opálením budou vzdušné modely pastvou pro oko. Nosí se nejen ramena odhalující  topy, ale i šaty a overaly. Zkuste doplnit svůj šatník o rafinované topy nebo šaty, doba romantických detailů je tu.

Jižanský temperament podtrhnete výraznými červenými nebo černými variacemi, něžnou notu naladíte pudrovými a pastelovými modely. Zajímavá kabelka a tenisky dodají ležérnost a nadhled.

  

 

Zdroje: pinterest

Zpět na přehled