Tleskáme červené


Podzimní trendy mluví celkem jasně…bude nás vidět a to hodně. Sice už pomalu naskakujeme do vlaku jménem škola, podzim a klesající teploty, ale užívat si můžeme vrstvení outfitů, lenošení u knížky, večerů v kině nebo barevného listí. A protože jsme ženy a milujeme nové hadříky umíme si každé období náležitě užít.

U kterého oblečení byste se měly v obchodech zastavit? S jakými trendy se budeme v nadcházejících týdnech setkávat nejčastěji? A s čím byste měly jednotlivé kousky kombinovat? Nechte se inspirovat.

 

Aplaus pro červenou…

Červená barva je absolutním hitem podzimní sezony. Krásně rozzáří šatník a věřte, že kombinovat se dá se spoustou barev, které už v šatníku máte. Co více dodat? Snad jen to, abyste se jí přestaly bát a především s ní zbytečně nešetřily. Pokud vám nechybí sebedůvěra, vyzkoušejte rovnou monochromatický look. Být od hlavy až k patě v červené je nejen trendy, ale i přitažlivě odvážné!

Pokud sáhnete po červené, věřte, že se úžasně kombinuje s šedou a tmavě modrou. Vím, že většina žen má v hlavě zafixovanou kombinaci s černou , ale já bych se jí trošičku vyhýbala a volila spíš antracitovou a šedou, tato kombinace nepůsobí tak tvrdě. Červená s džínovinou vám osvěží i denní look. A pro milovnice výrazného oblečení bych doporučila kombilaci červené s růžovou, je opravdu nepřehlédnutelná a cool.

Pokud chcete s červenou jen koketovat, nebojte se červených doplňků..kabelky, boty nebo šátky vás budou bavit.

Užijte si podzim a berte módu s nadhledem.

Zdroje obrázků: pinterest

Zpět na přehled