Jak najít svůj osobní styl


 

Není to jen o penězích. Skvělé kousky ve vašem šatníku nemusí být drahé. A pokud přece jen chceme, vyplácí se počkat, šetřit a pořídit si kvalitní a nadčasové kousky. Pomohou vám i sezónní výprodeje, ale pozor! Nekupujte vše, co vám přijde pod ruku, ale udělejte si seznam toho, čím potřebujete doladit váš šatník a dodržte ho.

Oblékejte se kvůli sobě! Pro mě osobně nejdůležitější pravidlo ;). V době, kdy nebyl Instagram, módní blogy a vše se nefotilo, lidé věnovali mnohem více času sami sobě. Svým oblečením se chodili chlubit ven - do barů, divadel a kaváren. Takže si svůj outfit si užijte! Móda je hra a je potřeba se ve svých outfitech cítit pohodlně a skvěle. Berte módu s lehkostí a nadhledem.

Poproste o pomoc svou stylovou kamarádku nebo stylistku. Jděte spolu nakupovat, udělejte průvan ve skříni, vyhoďte vše out a vymyslete nové outfity. Snažte se vytvořit si funkční šatník, kde najdete základní kousky a doladíte trendovými věcmi, které budou korespondovat s vaší osobností.

Odlište se a bourejte pravidla. Pokud máte na večer připravené malé černé a lodičky, protože se to od vás očekává, ale ze všeho nejvíce byste si chtěli vzít oversize top a kalhoty, tak do toho. Pravidla jsou od toho, aby se porušovala!

Móda a styl není o tom přemýšlet stále o „hadýrkách“…ale o tom cítit se ve svých outfitech skvěle a užít si den. Své oblečení využívejte ve svůj prospěch a nebojte se být jedineční.

Zdroje: pinterest

 

Nebojte se nakupování. Správný fashion maniak najde fajn věci i v tom nejhorším sekáči.

Nekopírujte. Inspirujte se. Sledování blogů je fajn, ale vyvarujte se nákupu úplně stejných věcí, jaké vidíte na fotkách. O tom to přece není...

 

 

 

Zpět na přehled